Wolung NY Mafia lan Cops reged indicted kanggo Gambling operasi

By | August 17, 2022

Garis polisi ing NYC

Loro saka limang kulawargané angkara New York bali ing Kawigaten sawise wolung mobsters lan polisi dinuga reged padha kabeh didakwa ing pengadilan Brooklyn kanggo ilegal gambling pelanggaran. [Image: Shutterstock.com]

ring gambling ilegal

FBI wis didakwa wolung anggota seng di tuduh saka loro kulawargané angkara New York misuwur plus detektif Nassau County Police Department (NCPD) sing seng di tuduh bengkong kanggo ring gambling ilegal. Penuntut ujar manawa operasi taruhan sekolah lawas diwiwiti nalika jaman Mafia ana ing puncak.

polisi nyekel mafia tersangka Genovese lan Bonanno Selasa

Miturut Kantor Kejaksaan AS kanggo Distrik Wétan New York (USAO-EDNY), panguwasa nyekel tersangka mafia Genovese lan Bonanno Selasa. USA-EDNY njupuk menyang Twitter kanggo nuduhake panyokro bowo marang tersangka, kalebu racketeering, komplotan laundering dhuwit, lan ilegal gambling pelanggaran:

Miturut penuntut, ing penangkepan kapapar kemitraan mboten umum antarane loro NY City kang ndhuwur Lima Keluarga sing makarya bebarengan kanggo mbukak operasi gambling . Padha dilakokno ring totoan wiwit paling May 2012 saka markas ing warung kopi ing Nassau County.

FBI uga didakwa pulisi NCPD Hector Rosario amarga nampa dhuwit saka kulawarga kriminal Bonanno.

Disangka kapten kejiret

Salah sawijining iwak gedhe sing ditangkap yaiku Carmelo “Carmine” Polito, kapten akting saka kulawarga kejahatan Genovese. Panguwasa kenek Polito ing biaya tambahan kanggo mbukak operasi totoan olahraga online ilegal liwat website disebut PGW Lines.

Polito lan lima tersangka liyane – “Sal the Shoemaker” Rubino, Joseph “Joe Fish” Macario, Mark Feuer, Agostino Gabriele, lan Anthony “Little Anthony” Pipitone – ngaku ora guilty Selasa ing pengadilan federal Brookyn. Enem wong iki dibebasake kanthi jaminan saka $ 150.000 nganti $ 2 yuta.

Polisi nangkep tersangka prajurit Bonanno Vito Pipitone ing Florida, Selasa. Terdakwa kaping wolu, nyatakake kolega Genovese Joseph “Joe Box” Rutigliano, isih bebas.

Terdakwa nomer sanga yaiku polisi Rosario. FBI nuduh Rosario njupuk dhuwit kanggo ngatur serangan polisi ing saingan gambling den. Dheweke didakwa ngapusi FBI lan ngalangi penyelidikan juri dening USAO-EDNY.

Klasik Mafia ngarep

Saliyane totoan, dasi Bonanno-Genovese uga kalebu operasi game poker ilegal lan mesin gambling. Sawetara klub bal-balan dadi tuan rumah skema kasebut, kalebu La Nazionale Soccer Club ing Queens, lan Centro Calcio Italiano Club ing West Babylon. ngarep liyane, disebut Sal kang Shoe Repair, uga kadhaptar ing dakwaan DOJ lan filings pengadilan liyane.

Ing release warta DOJ resmi, Jaksa AS kanggo EDNY, Breon Peace, ngandika penahanan Selasa:

nuduhake yen Mafia terus ngrusak komunitas kita kanthi gambling ilegal.

Distrik Agung kanggo Kantor Nassau County DA, Anne T. Donnelly, ngandika jaringan pidana ganas mlaku “rahasia panyiapan gambling lemah ing panyiapan komersial lokal.” Dheweke ujar manawa para penjahat nggawe “dhuwit akeh ing kamar mburi nalika kulawargane ora ngerti blanja lan mangan mung sawetara meter.”

#Wolung #Mafia #lan #Cops #reged #indicted #kanggo #Gambling #operasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.