Wong Dipenjara 10 Taun Amarga Ngrampok Buku Olahraga

By | August 2, 2022

Wong lanang nuding tongkate kaya bedhil

Wong sing nggunakake bedhil palsu kanggo ngrampok limang buku olahraga London dihukum sepuluh taun penjara. [Image: Shutterstock.com]

Sportsbook ora perlu kuwatir maneh

Wong sing nggunakake baton minangka shotgun palsu kanggo ngrampog sawetara buku olahraga ritel ing London, Inggris bakal nglampahi sepuluh taun ing pakunjaran.

Brett Mullan, 50, nyimpen tongkat collapsible ing tas plastik kang digunakake kanggo ngapusi karyawan Sportsbook.

Taktik kasebut cukup kanggo mbantu dheweke nyolong total £ 2,780 ($ 3,398) sajrone heist.

Ngumpulake potongan-potongan kasebut

Warga Gravesend dicekel sawise menehi jeneng asline marang inspektur rel ing dalan menyang rampokan kaping pindho ing Burnt Ash Road ing London tanggal 13 April. Rekaman CCTV ngidini penyidik ​​​​nglacak saben gerakane.

Mullan wis kesah menyang kabeh rampokan dening Sepur

Polisi enggal nemokake yen Mullan wis lelungan menyang kabeh perampokan kanthi sepur; banjur padha nggunakake kamera keamanan kanggo document dawane saka angkara lan tindak menyang lan saka omahé ing Kent lor.

Polisi uga nemokake kayu sing digunakake nalika rampog ing omahe Mullan.

Flying Squad, cabang saka Layanan Polisi Metropolitan London sing darmabakti kanggo nyelidiki perampokan, mbantu nggabungake potongan kasebut. Detektif khusus pungkasane nglacak perampokan sing padha ing Lee, Norwood, Sutton, lan Crayford antarane 4-24 April.

Mullan dicekel tanggal 25 April nalika dheweke lunga saka omahe. Dheweke ngakoni guilty kanggo limang counts saka rampokan lan limang count saka kepemilikan saka senjata api palsu dina sabanjuré.

Kesalahan sing prasaja

Detektif Constable Carl Stallabras, bagéan saka Flying Squad, ngandika metu marang angkara Mullan.

Wong-wong kuwi wedi marang uripe.”

“Mullan wedi karo anggota masyarakat lan staf ing kutha sing urip normal nalika nuntut awis lan nggawe ancaman kekerasan serius,” ujare Stallabras. “Wong-wong iku wedi kanggo urip.”

“Nanging kesalahan prasaja ing dalan menyang pelanggaran kapindho iku kabeh sing perlu kanggo nelusuri dheweke mudhun, lan saka ing kono jumlah gedhine bukti sing dipikolehi ninggalake dheweke ora duwe pilihan nanging ngakoni guilty.”

Mullan dihukum sepuluh taun penjara ing Snaresbrook Crown Court ana.

#Wong #Dipenjara #Taun #Amarga #Ngrampok #Buku #Olahraga

Leave a Reply

Your email address will not be published.